Zinobis - Waarom Zinobis?

Doorheen de jaren wordt u als bedrijf vaak geconfronteerd met een aantal nieuwe uitdagingen: uw operatie kent een stijgend volume, u wil uw magazijn-infrastructuur moderniseren, de flow efficiënter maken of u wil zich profileren op de Europese markt. Maar natuurlijk mag dit niet ten koste gaan van de huidige dienstverlening aan uw klanten.

Bij deze en vele andere logistieke uitdagingen kan Zinobis u van dienst zijn. Wij stellen onze jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende logistieke opdrachten ten dienste van u en uw bedrijf om tot een optimaal resultaat te komen.

Zinobis overweldigt u niet met logistiek-technische wartaal die bol staat van mooiklinkende theorie die in praktijk echter vaak z'n opzet mist. We beperken ons ook niet tot het opmaken van mooie rapporten. Wel levert Zinobis u afdoende oplossingen die wij samen met u ook in praktijk brengen.

De ervaring van onze consultants, aangevuld met een stevige academische achtergrond, vormen de perfecte basis om samen met u en uw team op een doelgerichte en praktische manier de targets van uw bedrijf te verwezenlijken.
Zinobis staat voor een professionele begeleiding, bij iedere stap onderweg!